promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi videóban jelenti be Kelemen Anna, hogy imádja Putyint
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna teljesen extázisba jött, hogy érkezik az orosz koronavírus-vakcina.

Vlagyimir Putyin orosz elnök nem olyan régen bejelentette, hogy a világon először ők jegyeztek be oltóanyagot az új koronavírusos fertőzés ellen. Putyin megjegyezte azt is, hogy a vakcina nem csak a teszteken ment át, de a lánya meg is kapta az oltást.

Sokan persze fenntartásokkal kezelik a hírt, köztük még a WHO is, mivel az oroszok még nem tettek közé részletes tudományos eredményt.

„Szoros kapcsolatban vagyunk az orosz egészségügyi hatóságokkal, és vizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a WHO hogyan fogadhatná el minősített vakcinaként az orosz fejlesztést”

- mondta Tarik Jasarevic a WHO szóvivője a genfi sajtótájékoztatón.

Ahogyan azt már megszokhattuk, Kelemen Anna nem csak a testét mutogatja az Instagramján, hanem belemegy mindennapi fontos kérdésekbe is.

Most az oroszok koronavírus-vakcinája került elő a videójában, ahol Kelemen Anna még azt is bejelenti, hogy imádja Putyint.

„Én tegnap óta teljesen extáxisba vagyok, hogy megvan a vakcina a koronavírusra. Imádom Putyint, elismerésem. Állítólag jövő őszre kereskedelembe kerülhet. Ti beoltatnátok magatokat?”

- kérdezi végül a celeb, akinek az Instagram oldalán mindenki válaszolhat a saját meglátása szerint. Természetesen aki csak nevetni akar egy jót, az ismét fog találni érdekes kommenteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás