Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexi videóban jelenti be Kelemen Anna, hogy imádja Putyint

Szexi videóban jelenti be Kelemen Anna, hogy imádja Putyint

Színes

Szexi videóban jelenti be Kelemen Anna, hogy imádja Putyint

Színes

BTP 13:25

Kelemen Anna teljesen extázisba jött, hogy érkezik az orosz koronavírus-vakcina.

Vlagyimir Putyin orosz elnök nem olyan régen bejelentette, hogy a világon először ők jegyeztek be oltóanyagot az új koronavírusos fertőzés ellen. Putyin megjegyezte azt is, hogy a vakcina nem csak a teszteken ment át, de a lánya meg is kapta az oltást.

Sokan persze fenntartásokkal kezelik a hírt, köztük még a WHO is, mivel az oroszok még nem tettek közé részletes tudományos eredményt.

„Szoros kapcsolatban vagyunk az orosz egészségügyi hatóságokkal, és vizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a WHO hogyan fogadhatná el minősített vakcinaként az orosz fejlesztést”

- mondta Tarik Jasarevic a WHO szóvivője a genfi sajtótájékoztatón.

Ahogyan azt már megszokhattuk, Kelemen Anna nem csak a testét mutogatja az Instagramján, hanem belemegy mindennapi fontos kérdésekbe is.

Most az oroszok koronavírus-vakcinája került elő a videójában, ahol Kelemen Anna még azt is bejelenti, hogy imádja Putyint.

„Én tegnap óta teljesen extáxisba vagyok, hogy megvan a vakcina a koronavírusra. Imádom Putyint, elismerésem. Állítólag jövő őszre kereskedelembe kerülhet. Ti beoltatnátok magatokat?”

- kérdezi végül a celeb, akinek az Instagram oldalán mindenki válaszolhat a saját meglátása szerint. Természetesen aki csak nevetni akar egy jót, az ismét fog találni érdekes kommenteket.

Borítókép: Femina