Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone hatalmas pofonnal köszöntötte a szülinapos Robert De Nirót – kép

Sylvester Stallone hatalmas pofonnal köszöntötte a szülinapos Robert De Nirót – kép

Színes

Sylvester Stallone hatalmas pofonnal köszöntötte a szülinapos Robert De Nirót – kép

Színes

Baranyecz János 18:18

A napokban lett 77 éves Robert De Niro, ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül Sylvester Stallone, ezért egy igazán különleges fotóval emlékezett meg a jeles eseményről.

Rengetegen csak Rocky Balboa szerepével azonosítják Sylvester Stallone-t, hiszen a jószívű bokszoló sokak kedvence lett az utóbbi évtizedekben. A legendás színész, Robert De Niro pedig Martin Scorsese Dühöngő bika című klasszikusában mutatta meg, hogy ő is ki tud osztani pár keményebb csapást a ringben, éppen ezért adta magát, hogy ők legyenek a 2013-ban bemutatott A kiütés című film főszereplői, ami két kiöregedett ökölvívó mindent eldöntő meccséről szól.

Igaz, hogy A kiütés nem aratott túl nagy sikert, de ennek köszönhetően végre láthattuk, hogyan bunyózik együtt Sylvester Stallone és Robert De Niro – ezáltal sokak álma vált valóra, és elcsattant azért pár keményebb pofon is.

Augusztus 17-én lett 77 éves Robert De Niro, ennek örömére Sly elég poénosra vette a figurát, ugyanis az impozáns születésnap tiszteletére kirakott egy képet a fent említett alkotásból, amin éppen egy olyan balost kap tőle a Nagymenők sztárja, hogy csak na. A nem túlzottan előnyös közös fotó persze meghozta a hatását, ugyanis a rajongók pozitívabban reagáltak rá, mint annak idején a filmre.

Itt lehet megtekinteni a mókás posztot:

Borítókép: Robert De Niro és Sylvester Stallone A kiütés című filmben / imdb.com