Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bochkor Gábor már unja Sebestyén Balázs poénkodásait

Bochkor Gábor már unja Sebestyén Balázs poénkodásait

Színes

Bochkor Gábor már unja Sebestyén Balázs poénkodásait

Színes

Toronicza Péter 17:17

A két rádiós között mindig örök lesz a rivalizálás, és mivel egy épületben lesznek, így még a jobb parkolóhelyért is fog menni a harc.

Nem olyan rég lelepleződött, hogy augusztus 31-én rajtol el Bochkor Gábor és Lovász László közös reggeli műsora a Retro Rádióban. A hallgatóság kettészakadt, mivel nagyon sokan nem szeretik a legendás rádióst, így kommentekben kifejtették, inkább oda se fognak kapcsolni. A rádió mégis arra kért mindenkit, adjanak nekik egy esélyt, és csak akkor mondjanak véleményt, ha már lement az első pár adás. Hogy esetleg milyen újításokat terveznek, hogy méltó konkurenciát jelentsenek a Rádió 1-es csapatnak, az később kiderül.

Annyi biztos, hogy Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs között örök lesz a rivalizálás. Balázs már piszkálódott is, hogy kié lesz vajon a jobb pakolóhely, mivel a két rádiós ugyanabban az épületben fog dolgozni.

„Unom Balázs poénkodásait. Amikor olyan helyzetben voltam, hogy alattam zártak be rádiókat, olyankor mindig nagyon sajnálta a dolgot. Amikor visszatérünk, akkor pedig a háttérből hallom, iszonyatosan ideges. Nem befolyásol, egyébként meg illene időben beérkezni a rádióba, ha jó parkolóhelyet akar”

– vágott vissza Bochkor, aki a Blikknek adott interjút.

A legendás rádiósnak most vissza kell szoknia a korán keléshez. Van is egy reggeli rutinja, amit muszáj végigzongoráznia, hogy feléledve tudjon autóba ülni:

„Nem kellemes, amikor 4:15-kor csörög az ébresztő, de már rutinos vagyok. Megcsinálom a zöld teámat, kávét csak később iszom, elolvasom, hogy történt-e még valami éjjel, közben hallgatom, hogy zubog a víz a kádban, mert nem zuhanyzok, hanem fürdök, utána kényelmesen megborotválkozom, fogat mosok. Egy órát el kell töltsek, hogy ne úgy üljek be az autóba, hogy azt sem tudom, mi van”.

Bochkort a szerelemről is kérdezték, de hát Várkonyi Andreával való szakítása után még nem tudta megtalálni a boldogságot, szóval két éve szingli. Egyetlen állandó nő van az életében, az pedig a kislánya, akivel annyi időt tölt el, amennyit csak tud.

Borítókép: Ripost / Szabolcs László