promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így szabadult meg a 41 kilójától Fásy Zsüliett
Borítókép:  Blikk/Gy. Balázs
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zsüliettnek két és fél év kellett ehhez az egészhez, de megérte, és öt kilót még így is le szeretne adni.

Nem olyan rég mutatta meg magát Instagramon Fásy Zsüliett, aki eszméletlen fogyáson esett át, és még a haját is megváltoztatta. Még azok is felkapták erre a fejüket, akik alapból nem rajonganak a Fásy családért és a munkásságukért.

[[cikk1]]

Ez nem is a zenéről szól most, hanem egy profi és kiegyensúlyozott fogyásról. Fásy Zsülettnek két és fél évnyi lassú diétával kellett elérnie ezt az egészet. Sok szakértő meg is jegyzi, hogy így az egészséges, és nem szabad gyorsan nagy súlyfeleslegtől megszabadulni.

Kellett a kitartás, mert Zsüliett hízásra hajlamos, tehát egy aprócska kilengés, és rögtön visszajöttek rá a leadott kilók. A célt még nem érte el, mivel öt kilótól még szeretne megszabadulni.

„Voltak nehéz pillanatok, de nem szenvedtem. Azt kellett megtanulnom, hogy lassan egyek és ne lakjak jól. Ma már ott tartok, hogy nem is kívánom azokat a dolgokat, amelyekből korábban többet is ettem, de főleg ittam. A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem. Ünnepnapokon egy korty alkohol vagy egy kis édesség is belefér. A szilveszteri pezsgő nem esett jól, de az az egy szem szaloncukor, amit karácsonykor megengedtem magamnak, hát, az nagyon fincsi volt”

– mesélte a Blikknek a fogyásáról Zsüliett, aki kövéren is jól érezte magát a bőrében, de az egészsége miatt lépte meg ezt az egészet.

[[cikk2]]

„Az üdítőkről nehéz volt leszokni, de hónapokon át vizeztem, és sikerült. Ma már a csokoládét sem kívánom. Ebben az évben eddig csak egy gombóc fagyit ettem, és az is cukormentes volt. Arra is képes vagyok, hogy meg se kóstolom a süteményt, amit magam sütök. Tényleg, nem kívánom!”

– tette hozzá Zsüliett, aki sokkal energikusabbnak érzi így magát.

Fásy Zsüliettnek anno zöld volt az út, hogy ő is a mulatós zenével foglalkozzon, de hát nem akart ebben beleragadni. Jelenleg egyetemre jár, és a videóvágás a fő irányvonala most az életének. Korábban egy szakácstanfolyamot is elvégzett, mert mindenképpen szeretne több lábon állni.

[[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás