promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Zsolt színésznek állt, és kórházba került
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Zsolt leesett egy tetőről, és a Csillagvirág Klinikára szállították, ahol a Jóban Rosszban sztárjai ápolják. Persze nem kell megijedni, Zsolt csak a sorozat kedvéért sérült le.

Gáspár Zsoltnak régi vágya már, hogy színészkedhessen; „tehetségét” már a Győzike Show-ban, és az Édes Életben is megmutathatta. Hamarosan pedig a TV2 Csoport napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban is feltűnik egy kisebb szerepben, amiben ugyancsak önmagát fogja adni. Egy beteget fog alakítani, akit azért visznek be a Csillagvirág Klinikára, mert leesett egy háztetőről.

„Régi álmom vált valóra, amikor megkerestek, hogy szerepeljek a kedvenc sorozatomban. Igazából meg sem kérdeztem, hogy kit kell eljátszanom, azonnal igent mondtam a feladatra és lám, nem is bántam meg! Különösen annak örültem, hogy egy olyan színésszel szerepelhettem együtt, mint Mikó István, aki ráadásul az egyik rokonomat játszotta”

– fogalmazott a Ripost-nak Zsolti, aki imádta a forgatást.

Elmondása szerint mindig is tudta, hogy egyszer felfedezik őt, most mindenkinek büszkélkedhet vele, hogy szerepet kapott a Jóban Rosszban-ban.

„A karakterem gyakorlatilag én magam vagyok. A történet szerint leestem egy háztetőről és összevissza törtem magam, ezért vittek be a Csillagvirág Klinikára, ahol persze mindjárt jó hangulatot teremtettem. Jöttek hozzám látogatóba a rokonok és a barátok, így mindjárt lett a kórteremben nagy mulatozás és eszem-iszom, dínomdánom! Amikor megláttam, hogy kikkel szerepelek majd együtt, titkon abban reménykedtem, hogy a karakterem nem lesz mulya és udvarolni is fog a nővérkéknek... Szerencsére az írók sem hagyták ki ezt a ziccert! Szóval udvaroltam rendesen, ahogy azt kell”

– írta le a karakterét Zsolti.

Az említett jeleneteket várhatóan valamikor ősszel láthatják a Jóban Rosszban rajongói.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás