promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Pratt fotót posztolt Arnold Schwarzenegger unokájáról
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész azt is elárulta, hogy Arnold Schwarzenegger első unokája kislány lett.

Amennyire lehetett, próbálták titokban tartani, de hát Katherine Schwarzenegger pocakja csak nőtt, így eldőlt, hogy a párjával, Chris Pratt-tel az első gyermeküket várják. Prattnek már van egy gyermeke az előző házasságából, de Katherine-nek ez az első, és hát Arnold Schwarzenegger is az első unokáját tarthatja innentől a kezében.

Hogy a baba megszületett, azt a színész fia, Katherine testvére, Patrick kotyogta ki a sajtónak. Éppen egy boltban vásárolt ajándékot, amikor a paparazzik rákérdeztek,

hogy mikor jön a baba?

Arnold fia rávágta, hogy már meg is született, és hála égnek mindenki jól van. Árulkodó volt a rózsaszín szalag az ajándékon, és hát el is dőlt, hogy a gyermek neme kislány.

„Óriási boldogsággal tudatjuk mindenkivel, hogy megszületett a kislányunk, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Nem is tudom szavakba önteni mennyire örülünk. Az anya és a baba is nagyon jól vannak”

– írta Chris Pratt az Instagramján.

Persze a színész húzza még kicsit a kíváncsiskodók agyát, mert nem láthatunk mindent Lyla Mariából, csak a kis kezecskéjét. Szóval ez gyakorlatilag csak az örömhír megerősítése, később érkezik a teljes fotó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás