promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi nem ad pénzt testvérének, Lilláéknak hitelt kell felvenniük
Borítókép:  Palácsik Lilla és Visváder Tamás. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan anyai örömök elé néz Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga. Andy Vajna özvegye eközben Magyarországon tartózkodik, és magánéletét próbálja rendbe tenni.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Palácsik Lillát egyre jobban megviseli a terhesség.

Ám úgy tűnik, hogy a babavárás jobban megviseli Lillát és férjét, Visváder Tamást, mint gondolták. A párnak ugyanis még ebben az időszakban is kemény kell dolgoznia, ha meg szeretnének élni.

A Bors újságírója elkísérte a kismamát munkahelyére, egy stúdióba, ahol gyerekeknek tanítanak fotózást. Amíg Lilla az elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartja, addig Tamás a menedzselésért felel.

View this post on Instagram

Nyereményjáték#reklám Sziasztok! Ismét egy új nyereményjátékkal jelentkezem nektek Képzeljétek el a terhességem közepén már nem találtam kényelmesnek a régi ágyneműmet..Erről meséltem is anyukámnak, aki azt mondta, hogy az már úgyis régi, ki kell próbálni egy újat. Ekkor gondoltam, hogy mivel olyan sokat hallottam a Dormeo-ról, ezért írok nekik instán, hogy mit ajánlanak. Az üzenetből végül egy együttműködés lett, aminek köszönhetően kipróbálhattam egy új terméket és őszintén mondom, hogy nekünk nagyon bevált Tamással, azóta a mi álmainkra már a Dormeo Onezip paplan- és párnaszett vigyáz Imádjuk, mert extra légáteresztő, szellős, minden évszakban tökéletes. A párna magassága és a paplan vastagsága is külön állítható egy cipzár segítségével, így valóban ez a tökéletes ágynemű mindenkinek. Most ti is nyerhettek egy ilyen szuper, személyre szabható paplan- és párnaszettet, ha velem játszotok Ennyit kell tennetek: 1. Kövessétek a @dormeo.hu oldalt és az enyémet is! 2. Jelöljétek meg itt a poszt alatt két barátotokat, akiket szerinted szintén érdekelhet a játék és írjátok meg, hogy szerintetek milyen egy jó ágynemű! A játék augusztus 9-ig tart, augusztus 10-én sorsolás az oldalamon! Játékszabály itt: https://www.dormeo.hu/article/instagram-nyeremenyjatek-szabalyzat-dormeo-lillapalacsik Ha biztosra mennétek, akkor a LILLA55 kuponkóddal 55% kedvezményt kaptok a Onezip egy- és kétszemélyes ágyneműszett árából a Dormeo.hu-n csak augusztus 13-ig‼️ A poszt #szponzorálttartalom #dormeo #dormeo.hu

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

A pár a lapnak árulta el, hogy mindenképpen új lakást akarnak venni, ám 

Vajna Timi nem segít testvérén, így Tamáséknak hitelhez kell folyamodniuk.

Lilla férje annyira megelégelte azokat a vádakat, miszerint ők gazdagok, és dúskálnak a pénzben, hogy néhány nappal ezelőtt az egyik rajongónak el is küldte a bankszámlakivonatát, amiből kiolvasható, hogy mennyi pénz van a kártyáján.

„Mindig megkapjuk az emberektől, hogy nekünk könnyű, mert Lilla nővérének, Timinek van pénze, és biztos ő tomi a zsebünket, de ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag, sőt, a karantén alatt kétszer is meg kellett gondolnunk, hogy mit engedhetünk meg magunknak”

– mondta a lapnak Visváder Tamás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás