Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszületett Kiss Ádám második gyermeke – fotó

Megszületett Kiss Ádám második gyermeke – fotó

Színes

Megszületett Kiss Ádám második gyermeke – fotó

Színes

Baranyecz János - 2020.08.07. 14:50

Hatalmas örömhírt jelentett be az ország egyik legnépszerűbb humoristája, Kiss Ádám, hiszen ismét apuka lett, amit egy cuki képpel bizonyított.

A hazai stand-up comedy egyik úttörőjének számít Kiss Ádám, aki humorával az egész országot meghódította az utóbbi években. A híresség nem csupán a szakmai sikereinek örülhet, ugyanis igazán hatalmas bejelentést tett, hiszen kiderült, hogy pár napja új taggal bővült családja, és a 2016-ban született kislánya, Olívia mellé most egy fiú baba csatlakozott, szóval tényleg nagy az öröm.

„Emberek. Két gyermekes családapa lettem. A csodálatos Feleségem augusztus 4-én 17:11-kor világra hozta a kissfiunkat Leont. Mama és Baba is jól vannak, Apa és Olívia pedig nagyon boldog. Földöntúli boldogság ez”

– írta a büszke apuka.

Kiss Ádám és felesége, Bojana augusztus 20-án fogják ünnepelni az ötödik házassági évfordulójukat, szóval tökéletes ajándék a pici Leon érkezése, akit már hosszú ideje vártak izgatottan. A rajongók természetesen tömegével gratuláltak, mikor a sztár kirakott egy nagyon édes fotót az újszülöttről, aki éppen az édesapja ujját szorongatja:

Borítókép: Kiss Ádám / youtube.com