promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nyílt utcán nyúlkált a nadrágjában Havas Jon
Borítókép:  HBO
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca sztárjának valami nem stimmelt a nadrágjában, hát helyreigazította.

Nem igazán voltak megelégedve a rajongók azzal, ahogy David Benioff és D. B. Weiss lezárták a Trónok harcát, de hogy miképp néz ez ki teljesen kibontva, arra még várni kell, mivel George R. R. Martin továbbra is dolgozik a regényeken.

Most kis spoiler jön, szóval, aki még adna esélyt a szériának, az ugorja ezt a bekezdést. Az sem igazán tetszett a fanoknak, ahogy megoldották Havas Jon lezárását. A karakter ugyebár visszatér a falon túlra, mert úgy érzi, hogy Daenerys nélkül nem sok keresnivalója van már Királyvárban. Talán ennek a lezárásával sem volt gond, de mint sok minden más, ez is el volt kapkodva. Martin valószínűleg jobb körítést fog ennek adni.

Haringtonnak közben egy szava sem lehet, mert túl van a sorozaton, az ő karakterét továbbra is imádják, ráadásul megtalálta élete szerelmét pont a szériában, mivel összeházasodtak Rose Leslievel.

Kit Harington közben elfelejtette, hogy továbbra is vannak körülötte lesifotósok, és Londonban a nyílt utcán nyúlt bele a nadrágjába, hogy helyreigazítsa a dolgokat. Úgy néz ki, hogy az a szövetnadrág még sem volt annyira kényelmes.

Aki még azon lepődne meg, hogy a sztárnak rövid haja van, az ne tegye – már régóta így hordja. Haringtonnak lehet tényleg csak az alsónadrágját kellett megigazítania, de hát azt is elég látványosan csinálta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás