Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbara vadító fotóval ünnepelte a nemzetközi fehérnemű napot

Palvin Barbara vadító fotóval ünnepelte a nemzetközi fehérnemű napot

Színes

Palvin Barbara vadító fotóval ünnepelte a nemzetközi fehérnemű napot

Színes

Baranyecz János 14:50

A világhírű magyar modell mindig tudja, hogyan lehet elcsavarni a rajongók fejét, hiszen most is brutálszexi képpel ajándékozott meg minket.

Senkinek sem kell bemutatni Palvin Barbit, mivel az arca szinte mindenhol szerepelt már, és igazán büszkévé tett minket az utóbbi években. A manökenek világának egyik meghatározó alakja lett, aki sokak szerint a valaha volt egyik legszebb hölgy, és ezzel a kijelentéssel nehezen lehet harcolni, hiszen rengetegen imádják őt.

Ismét egy csodás napra ébredhettek Palvin Barbara követői, mivel csodaszép modellünk hosszú idő után ismét egy nagyon dögös fotót rakott ki magáról, ráadásul nem véletlenül, hiszen a nemzetközi fehérnemű nap miatt tette.

Ráadásul közben a legendás Victoria's Secret márka egyik elég meggyőző termékét viselte, és bizalmasan elárulta, hogy egész álló nap szexi, lenge öltözetben lesz. Szóval előre sajnálhatjuk a pasiját, Dylan Sprouse-t, hiszen estére valószínűleg végelgyengülésben, vagy kiszáradás következtében fog meghalni, ha nem vigyáz – bár a legtöbben szívesen választanák ezt az utat a túlvilágra, az biztos.

Itt lehet megnézni Palvin Barbi csábító fotóját, amitől egyből forróbb lesz a hangulat:

Borítókép: Palvin Barbara / Alberto PIZZOLI / AFP