Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stroke-ot kapott a legendás UB40 énekese

Stroke-ot kapott a legendás UB40 énekese

Színes

Stroke-ot kapott a legendás UB40 énekese

Színes

Baranyecz János 10:50

Szörnyű hírt közölt a UB40 nevű világhírű reggae zenekar, hiszen a frontemberük, Duncan Campbell stroke-ot szenvedett.

A reggae stílus egyik úttörőjének számít a UB40, akik olyan slágereket tettek le az asztalra, mint például a „Red Red Wine”, „(I Can't Help) Falling In Love With You”, vagy a „Kingston Town”. Rengetegen imádják őket, és már a 70-es évek végétől aktívan zenélnek, szóval az utóbbi évtizedekben elég nagy népszerűségre tettek szert. Most viszont a Blikk arról ír, hogy rettenetes dolog történt a csapat 2008-ban csatlakozott frontemberével.

„Megerősítjük, hogy énekesünk és testvérünk, Duncan Campbell kórházba került, miután stroke-ot kapott. Elmondhatjuk, hogy már jobban van, de arra kérjük a rajongókat, hogy tartsák tiszteletben Duncan és családja magánéletét”

– olvasható a UB40 hivatalos Twitter-oldalán.

Ezek után természetesen gyors felépülést kívántak az éppen lábadozó hírességnek, és szerencsére megnyugodhatnak a banda kedvelői, hiszen már most elhintették, hogy jövő tavasszal újra koncertezni fognak. Elég bizalomgerjesztő, hogy máris vannak tervek, hiszen ezek alapján tényleg sokkal jobban van Duncan Campbell, és belátható időn belül újra színpadra állhat.

Borítókép: Duncan Campbell / youtube.com/Brian Mathieson (screenshot)