Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így ünnepelte 73. születésnapját Arnold Schwarzenegger

Így ünnepelte 73. születésnapját Arnold Schwarzenegger

Színes

Így ünnepelte 73. születésnapját Arnold Schwarzenegger

Színes

BTP 13:13

Szűk családi kör, és nagyon finom torták - 73 éves lett Arnold Schwarzenegger!

Arnold Schwarzeneggert színészként imádjuk a legjobban, de hát a 73 éve alatt rengeteg mindenbe belevágott. Az osztrák tölgy testépítő, üzletember és volt politikus is, mint Amerika Kalifornia államának 38-ik kormányzója.

Most már főleg azon van, hogy a családjával tudjon minél több időt eltölteni. Ugyebár Schwarzeneggernek négy gyermeke van, és hamarosan érkezik az első unoka.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt ajándékozza meg ezzel Arnoldot, aki már alig várja, hogy babázzon. Anno nyilatkozta, hogy ennél tökéletesebb gének nem is keveredhetnének a születendő unokában, és mindegy fiú lesz, vagy lány, csak végre játszhasson vele.

A Schwarzenegger család nem csapott nagy bulit: a színész születésnapján ott volt az exfelesége, Maria Shriver, és négy gyermeke, Christina, Christopher, Katherine és Patrick. Utóbbi osztotta meg a családi fotót Instagramon.

A Terminátor, ahogy látjuk, nem mond nemet az édességre. Bár ha gasztro szemmel nézzük, akkor ebből csak az egyik torta. Bal oldalon egy pitét lehet látni, ami valószínűleg Arnold valamelyik kedvence, jobb oldalt pedig egy egyedi desszert különlegességet.

Borítókép: Tolga Akmen / AFP