promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt látni kell: közös fotót rakott ki Tóth Gabi és Müller Cecília
Borítókép:  Tóth Gabi / ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdekes párosítást köszönhetünk a Mokkának, hiszen a TV2 reggeli műsorának hála együtt pózol egy már most ikonikusnak nevezhető kép erejéig Müller Cecília és Tóth Gabi.

Az utóbbi idők egyik leglényegesebb fotója született meg, ugyanis a TV2-nél összefutott a folyamatos médiafigyelmet élvező Tóth Gabi, és a koronavírus-járvány elleni harc egyik legismertebb arca, az országos tisztifőorvosi pozícióval rendelkező Müller Cecília, akinek számtalan szórakoztató mémet is köszönhetünk az Operatív Törzs rendszeres tájékoztatói óta.

„Ááhhh már ezért megérte bejönni reggel a Mokkába #cilinéni”

– írta a történelmi jelentőségű kép mellé Tóth Gabi.

Eddig még senki sem örökített meg olyan pillanatot, ami ennyire magába foglalná az utóbbi hónapok eseményeit, hiszen Müller Cecília és Tóth Gabi arcát is minden egyes nap láthattuk, bár teljesen más okokból. Jól megfigyelhető, hogy az énekesnő próbálja magában tartani az izgalmát, míg az NNK vezetője csak úgy kicsattan az örömtől.

Persze, voltak kommentelők, akik kifakadtak, hiszen egyikük sem visel maszkot, de a legtöbben azért együtt örültek a hírességgel a közös fotó miatt, és még Tóth Vera is megjegyezte, hogy ő is szívesen csinált volna Müller Cecíliával egy képet.

Itt lehet megnézni az időkapszulába illő alkotást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás