Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexi, fiatalkori fotót rakott ki magáról Kiszel Tünde

Szexi, fiatalkori fotót rakott ki magáról Kiszel Tünde

Színes

Szexi, fiatalkori fotót rakott ki magáról Kiszel Tünde

Színes

Baranyecz János 18:48

Kiszel Tünde nagyon hálás, hogy már több mint 16 ezer követője van instán, ezért egy régi, csábító fotóval lepte meg a rajongókat.

Kevés olyan híresség van, mint Kiszel Tünde, hiszen ő alapból főleg azért ragadt meg annak idején az emberek fejében, mert rengeteg bugyija, fehérneműje van. Végül a közönség beleszeretett a naptár-költeményeibe, és onnantól kezdve nem volt megállás, kialakult egy hűséges, epekedő tábor, akik a sztár minden egyes megmozdulására kíváncsiak lettek.

Kiszel Tünde most nagyon boldog, hiszen az Instagram-követőinek száma átlépte a 16 ezret – éppen ezért hálája jeléül gyorsan meg is osztott egy régi, fekete-fehér, egészen pikáns képet, amin még a mellbimbóját is ki kellett takarnia.

Mondani sem kell, hatalmas sikert ért el ezzel, hiszen kommentelők tömkelege árasztotta el dicséretekkel, és többen is megjegyezték, hogy szinte semmit sem változott, és még most is ugyanolyan gyönyörű, mint évtizedekkel ezelőtt. Tény, hogy Kiszel Tünde még mindig rendesen meg tudja mozgatni a rajongóit, most pedig mindenki láthatja, hogy annak idején hogyan is hódított:

Borítókép: Kiszel Tünde / via ripost.hu