promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa elárulta, miért tér vissza a képernyőre
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bréking címmel indul a Life TV-n új, délutáni talk-show. Ennek egyik műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, aki most elárulta, miért döntött úgy, hogy visszatér a tévéképernyőre.x

A LifeTV-n tér vissza a képernyőre Demcsák Zsuzsa, aki Berki Krisztián, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea és Hajdu Steve társaságában, adásról-adásra változó felalállásban vezeti majd az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című délutáni talk-show-t. Demcsák a Blikknek elárulta, miért döntött úgy, hogy újra műsort vezet.

„Amikor mi összekerültünk (utalt férjére, Krishan Dangwalra a műsorvezető), már a kezdetekkor mondogatta, hogy menjek vissza műsort vezetni, de én akkor nagyon nem akartam. Úgy éreztem, elég volt a képernyőből, 18 éves korom óta ezt csinálom, kellett egy kis szünet. Most viszont szívesen térek vissza, Hajdú Péter hívott ide, akit jól ismerek, és Kiss Péterrel is dolgoztam együtt korábban a TV2-nél. Azt gondolom, jó helyen vagyok, jó szakemberek között, és Krishan is nagyon örül és támogat" – mondta.

Demcsák Zsuzsa arról is beszélt, hogy ugyan voltak összetűzései, csörtéi Berki Krisztiánnal, de nem zavarja, ha műsorvezető társa csipkelődik majd, ugyanis ettől lesz a műsornak dinamikája.

„Voltak vicces csörtéink, de az a jó ebben a történetben, hogy Krisztián nagyon tiszteli az én karakteremet, a műsorvezetésemet, a hozzáállásomat, tehát a végén én bármikor rászólok vagy megpróbálom őt a megfelelő mederben tartani, arra nagyon hallgat" – tette hozzá Demcsák.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás