Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Retteg az éjszakáktól Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla

Retteg az éjszakáktól Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla

Színes

Retteg az éjszakáktól Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla

Színes

TK 09:39

Április végén jelentette be Palácsik Lilla, hogy gyermeket vár, ám a terhesség egyre jobban megviseli Vajna Tímea húgát.

A hír bejelentése után Vajna Tímea is elmondta, hogy az a terve, hogy a szülés időpontjában újra Magyarországra érkezik.

Palácsik Lilla a terhesség 34. hetében jár, és Noah egyre elevenebb a kismama pocakjában – írja a Bors.

„Már csak néhány hét van a szülésig, úgyhogy vágjuk a centiket. Nagyon várjuk a kisfiunkat, aki egyre mozgékonyabb Lilla hasában. Szegénykém éjszakánként már alig bír aludni, úgy fáj a dereka. Nyolc párnával veszi körbe magát, ami elég vicces látvány, persze amiben csak tudok, segítek neki”

– mondta a lapnak Lilla férje, Visváder Tamás, aki a koronavírus-járvány miatt csak az elmúlt héten kísérhette el először ultrahangra a kismamát.

View this post on Instagram

Sziasztok Ismét egy fotó a babaszobából Még csak félig van kész, de amikor az egész összeáll, ígérem mutatok róla képet Most még @nala_thebostonterrier -rel az ölemben, de hamarosan a babával ülök ebben a hintaszékbenSzerettem volna egy szoptatós széket, de sajnos amiket találtam, egyik sem tetszett és nem passzolt a babaszobába Végül a @beliani_magyarorszag oldalán válogattunk, így esett erre a székre a választás. Igaz ez nem kimondottan szoptatós fotel, de szerintem tökéletes lesz a feladatra Ti mit gondoltok? Kényelmes nagyon, majd még egy lábtartót/puffot kell beszereznünk A “PL10” kóddal tudtok most 10% kedvezménnyel vásárolni a #beliani oldalán. Köszönjük a @beliani_magyarorszag -nak az együttműködést, és a kedvezményt #reklám #babaszoba

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

A leendő apa azt is hozzátette, hogy mindenképpen apás szülést terveznek, ám a köldökzsinórt semmi pénzért nem hajlandó elvágni:

„Nagyon nehéz volt, hogy eddig nem láthattam, de a 4D-s ultrahangfelvétel most mindenért kárpótolt. Fantasztikus érzés volt így látni a kisfiamat, aki egyébként 90 százalékban rám hasonlít. A szülész is megmondta, hogy tiszta apja ez a gyerek”.

Visváder Tamás egyébként újra meg fogja magát mérettetni az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában.

Borítókép: Palácsik Lilla és Visváder Tamás. Forrás: Instagram.