promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlize Theron leborotválta a haját – videó
Borítókép:  Charlize Theron / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az olasz meló gyönyörű színésznője jó ideig a hosszú, szőke hajáról volt ismert, de végül egy fontos szerep kedvéért megszabadult tőle, ráadásul mosolyogva.

Sokan tartják a világ egyik legszebb hírességének Charlize Theront, akit többek között az Atomszőke, Hófehér és a vadász, A rém, Prometheus és a Halálos iramban 8. című filmekben is láthattunk már. Az Oscar-díjas színésznő már szinte az összes létező stílusban megmutatta tehetségét, és többször is megtette az extra lépést annak érdekében, hogy igazán hiteles legyen egy szerepben.

Amikor Charlize Theron a 2015-ben bemutatott Mad Max – A harag útja című sikeres kultuszfilmre készült, akkor Furiosa karakteréhez szinte teljesen kopaszra kellett borotválnia a fejét, amit hihetetlen módon meg is tett – ez pedig nagy bátorságról árulkodik, ugyanis rengetegen egy klasszikus hollywoodi szépség kinézetével rendelkező, hosszú, szőke hajú bombázóként ismerték őt.

A sztár tudta, hogy egy igazán különleges szerepről van szó, és mindent meg kell tennie azért, hogy maradandó legyen a munkája, ez pedig össze is jött neki, hiszen máig ez az egyik leghíresebb alakítása, és egy életre bebizonyította Hollywoodnak, hogy nem fél semmitől.

Most pedig Charlize Theron megosztotta a világgal, hogy milyen volt annak idején megszabadulnia a frizurájától, így végre mindenki láthatja, hogy mosolyogva, izgatottan változik át az ikonikus karakter kedvéért:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás