Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eddig titokban tartott kép került elő Pap Dorciról

Eddig titokban tartott kép került elő Pap Dorciról

Színes

Eddig titokban tartott kép került elő Pap Dorciról

Színes

Promotions 14:14

A hét legpikánsabb és legolvasottabb híreit gyűjtöttük össze egy cikkben, sajnos ezen a héten a gyászból is kijutott.

Opitz Barbi olyan képett közölt Instagram oldalán, ahol semmit nem akart eltakarni a publikum elől. A kép alatt, a hozzászólások között feltűnt egy üzenet, ami mindent elárul a beállításról: 

"Dögös kis vadmacska"

Vasvári Vivien exe, Szegedi Fecsó gondolt egyet, és úgy határozott, ellövi a hét poénját. Nem mindenki volt boldog a vicc kapcsán. A poén után azonnal felélénkült az internet.

Sajnos egy kiváló szakembert és teniszezőt is elvesztettünk a héten, Borsos Olivér huszonkilencévesen hunyt el. Legyen neki könnyű a föld!

Pap Dorci saját bevallása szerint gyűlölte a saras pályát az Exatlon Hungary-ban, mégis egy szívéhez közel álló fénykép készült róla és csapattársairól egy saras verseny után, természetesen tetőtől-talpig sarasan.

Wossala Rozina, a Konyhafőnök egykori versenyzője nagyon lefogyott, az Instagramján fellelhető fotókon szinte rá sem ismerni. A siker titkát is megosztotta rajongóival.

A PSG focistája, Mbappé horrorsérüléséről készült lassított felvétel a héten is sok olvasót érdekelt. Továbbra is csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Borítókép: TV2