promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellvillantásban Opitz Barbinak ma nincs párja, most is megtörtént a csoda - fotó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha csak egy szexi cikket olvasol el ma, mindenképpen ez legyen az! Nem fogsz csalódni!

Barbi mindig törődik a rajongótáborával, szinte naponta posztol új képeket az Instagram oldalára, nem volt ez máshogy a héten sem.

Sajnos az igazi nyárnak lassan vége, pedig még el sem kezdődött, ma például elég jó időnk lesz, így élvezzük ki még azt, ami a hétvégéből hátramaradt.

Barbi már jó ideje ezt teszi, és szinte minden nyaralási helyszínéről tölt fel képeket az internetre.

A 2016-os X-Faktor győztesének közösségi oldala igazi csemege azoknak, akik a nyár önfeledt pillanatait más szemszögből is szeretnék élvezni.

Jövő héten valószínűleg jön egy hidegfront, így kevesebb időnk lesz majd élvezni a napsütés áldásos hatásait. De ha esni is fog, az elázós délutánok és esték mellé már most mutatunk pár Instagram-oldalt, amelyeket megéri majd megnézni akkor is egy kis unaloműző görgetésre.

Tóth Andi Instagramja például nyerő választás lehet, de Horváth Éva és Demi Rose közösségi felületével sem lőhetünk mellé.

És ha nagyon hosszúra nyúlik az eső, még megnézhettek egy cikket, ahol az összes James Bond-filmből készítettünk egy listát az ügynök szexi kísérőivel. Ráadásul ti dönthetitek el, hogy ki a legszexibb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás