promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikiniben pózol a Barátok közt egykori színésznője – fotó
Borítókép:  Som-Balogh Edina / rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az évekig Nádor Kingát alakító Som-Balogh Edina megmutatta irigylésre méltó alakját, ráadásul nem akárki készítette róla a fürdőruhás képet.

Az RTL Klub ma is ezerrel pörgő sikersorozata, a Barátok közt 1998 óta már számtalan gyönyörű színésznőt foglalkoztatott, akik közül az egykori szépségkirálynő, Som-Balogh Edina számít rengeteg néző kedvencének, hiszen évekig láthattuk őt szinte minden hétköznap Nádor Kinga szerepében – miközben elvarázsolt minket különleges kisugárzásával.

A színésznő azóta már édesanyaként bizonyít, és két gyermeke született a producerként ismert férjétől, Som Krisztiántól. Nagyon boldogok együtt, és Lili, illetve Noel is élvezi a családi idillt, így most például kihasználták a nyári forróságot, és fogták magukat, majd elmentek együtt a strandra.

A kis kiruccanáson készült is egy kép az éppen bögrét tartó, bikiniben pózoló Som-Balogh Edináról.

A fotó különlegessége, hogy maga Noel csinálta az édesanyjáról, aki persze el is büszkélkedett azzal, hogy milyen ügyes fotósa van, hiszen észrevehető, hogy tényleg van érzéke hozzá, és egy nap talán igazi profi lesz belőle:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás