promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina összeszedte az új követőinek, hogy mit is kell róla tudni
Borítókép:  Kulcsár Edina / via bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legnagyobb követőtáborával rendelkezik Kulcsár Edina, éppen ezért fogta magát, és most leírta az új rajongóknak, hogy ki is ő valójában.

Már több mint 573 ezer ember kíváncsi Kulcsár Edina életére az Instagramon, ami nem csupán Magyarországon, de külföldön is elég szép teljesítménynek számít. Folyamatosan növekszik a követőinek száma, éppen ezért most úgy gondolta a híresség, hogy ideje bemutatkoznia az új arcoknak, és elmesélte, hogyan jutott el az országos ismertségig.

„És hogy ki is vagyok? Senki! Csak egy ugyanolyan ember mint bárki más. Korábban szerencsétpróbáltam egy szépségversenyen, amivel az volt a célom, hogy külföldi viszonylatban próbára tegyem magam”

– kezdte az annak idején utazásra vágyó gyönyörű sztár, majd büszkén mesélte, hogy túlszárnyalta az elvárásait, és végül második lett a Miss World szépségversenyen, és ezzel magyar nőként elérte az eddigi legjobb eredményünket.

2014 után volt két év, mikor lelki problémákkal küzdött, és elmondása szerint nem igazán tartotta magát olyannak, aki illene a hazai celeb világba, de mivel elég jó az alkalmazkodó képessége, így idővel belejött. Ezek után lett a Csutival való barátságából szerelem, azóta pedig két közös gyermekük is született.

„Mindketten nagyon célorientáltak vagyunk és mivel mindkettőnknek fontos a családja, így többek között azért is dolgozunk, hogy nekik segítsünk, hogy büszkék legyenek ránk és persze nem utolsó sorban, hogy a gyermekeinknek jó példát mutassunk”

– mesélte céljairól Kulcsár Edina, aki párjával együtt már három éve dolgozik azon, hogy legyen egy szép házuk, ahová végre be is költözhettek, szóval nagy a boldogság, ráadásul több közös vállalkozásuk is van, így ő nem nevezhető megélhetési influencernek.

Összegezve pedig ezek alapján annyit kell róla tudnunk, hogy egykor sikeres szépségkirálynő volt, majd összejött Csutival, üzletasszony és büszke édesanya lett – most pedig jól menő vállalkozásaik vannak, és hosszú évek után összejött nekik az álomotthon, szóval hatalmas az öröm.

Kulcsár Edina teljes bejegyzését itt lehet elolvasni, hátha valaki még nem tudja, hogyan is emelkedett celeb státuszba az utóbbi években.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás