promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mickey Rourke Johnny Depp védelmére kelt: meg akarja verni Elon Muskot
Borítókép:  Elon Musk, Johnny Depp és Mickey rourke / AFP / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Musk is belekeveredett Johnny Depp és Amber Heard elég mocskos bírósági ügyébe, most pedig Mickey Rourke-kal gyűlt meg a baja, aki durván megfenyegette őt.

Johnny Depp azzal vádolta meg exfeleségét, Amber Heardöt, hogy megcsalta őt Elon Muskkal, de az innovátor tagadja ezt, és szerinte csak a válásuk után kezdtek el kavarni. Depp egyik kirohanására annak idején csak annyit írt a milliárdos, hogy nyugodtan szóljon neki, ha ketrecharcolni akar, mert van harcművészeti tapasztalata, szóval szívesen állna elébe – és csupán ennyi kellett ahhoz, hogy a heves természetéről híres Mickey Rourke is beszálljon a vitába.

„Most olvastam, hogy ELON MUSK kihívta Johnny Deppet egy küzdelemre. Van egy jobb ötletem, ha Elon Musk bunyós kedvében van, akkor harcolhat egy hozzá hasonló méretű emberrel is, és nagyon szívesen élnék a lehetőséggel, hogy adjak egy leckét a Mr. kemény legény Elon Musknak. Csupasz öklök, könyökök, térdek, és csupán az egyik kezemet fogom használni – a balt. Mindketten feltehetünk 200 ezer dollárt, a győztes mindent visz, nincsenek szabályok. Szóval, ahelyett, hogy nekimész egy 58 kilós embernek, inkább én hívlak ki téged.

A legmelegebb üdvözlettel, Mickey "Marielito" Rourke”

– írta fenyegető jelleggel a Vasember 2 rosszfiúja, Mickey Rourke.

A színész évekig profi harcos volt, szóval van alapja a keménykedésnek, és valószínűleg Johnny Deppel sincsenek rosszban, ha a becsületéért képes kiállni a világ egyik leggazdagabb emberével szemben. Elég furcsa az egész szituáció, de bizonyos szempontból már szórakoztató, hogy Mickey Rourke egy idős színészlegenda, Robert de Niro után most éppen a Tesla frontemberét akarja meggyepálni – persze esélytelen a mérkőzés, de azért a biztonság kedvéért nem oltanánk le este a villanyt Elon Musk helyében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás