promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelem: a Mintaapák sztárja összejött a kolléganőjével
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mintaapák főszereplője, Mészáros Béla a Seveled forgatásán ismerte meg Szakács Hajnalkát, akivel már hónapok óta boldog párkapcsolatban élnek.

Mészáros Béla a tavaly decemberben mondta azt, hogy nincs párkapcsolata, de nyitott lenne rá. A Blikk megtudta, hogy a színész a Seveled című vígjáték forgatásán ismerkedett össze a tatabányai Jászai Mari Színház gyönyörű színésznőjével, Szakács Hajnalkával, akivel aztán a film reklámozása közben össze is jöttek.

„December harmadikán volt a Seveled díszbemutatója, utána még elmentünk bulizni, és akkor kezdtünk el beszélgetni. Később, amikor a vidéki közönségtalálkozókra autóztunk a rendező Orosz Dénessel, már sokat dumáltunk. Onnan datálom a kapcsolatunkat”

- foglalta össze a Katona József Színház művésze, aki új filmje, a Pesti balhé premierjére már szerelmével érkezett.

A színész elmondása szerint februárban már össze is költöztek Hajnalkával, de a sok munka miatt szinte csak a hétvégeken volt egymásra idejük.

„Húzós volt, de bírtam és szerettem is, a kedvesem teljesen megértő volt és szintén elfoglalt. Ebből a szempontból a karantén nagy mázli volt. Négy hónapot töltöttünk együtt, kettesben. (...) Egy hétig nem tudtam mit kezdeni magammal, a kedvesem nyugtatgatott, aztán ráéreztem, és két héten át délelőtt tizenegyig aludtam. Amikor már lehetett mászkálni, kijártam a nővéremékhez Pilisvörösvárra, náluk kertészkedtem”

Mészáros Béla elárulta, hogy egyszer majd családot is szeretne, de előtte mindenképpen egy saját lakást szeretne venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás