Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várkonyi Andrea megmutatta, hogy 25 évvel ezelőtt is bombázó volt – képek

Várkonyi Andrea megmutatta, hogy 25 évvel ezelőtt is bombázó volt – képek

Színes

Várkonyi Andrea megmutatta, hogy 25 évvel ezelőtt is bombázó volt – képek

Színes

Baranyecz János 07:07

A gyönyörű műsorvezető nosztalgiázni szeretett volna, ezért kirakott pár, több évtizedes képet még egyetemista korából, amiken meglepő módon nem a szokásos szőke hajkoronájával tündököl.

Sokan tartják a magyar televíziózás egyik legszebb, legcsábítóbb alakjának Várkonyi Andreát, aki a TV2-n és a LifeTV-n is megfordult az utóbbi években. Sokáig volt Bochkor Gábor szerelme, de 2018-ban külön váltak útjaik, nemrég pedig Zsidró Tamással kavartak, viszont pár hónapja szakítottak, így megint felcsillant a rajongók szemében a remény.

Az biztos, hogy rengetegen felfigyeltek már Várkonyi Andreára, és valószínűleg minden egyes nap bókok tengerében fürdik a hűséges követők által. Ez azért is lehet, mert viszonylag aktív Instagramon, így időnként megoszt magáról egy kellemes képet, amivel pár napig kielégíti a fáradhatatlan kommentelők igényeit – most például nosztalgikus fotókat rakott ki.

„Hűha! Mit találtam?! Kb 25 évvel ezelőtti képek, még Szegeden, egyetemista koromban. Nagyon fura!”

– írta a híresség.

A képeket látva pedig biztosak lehetünk abban, hogy Várkonyi Andrea mindig is iszonyatosan dögös volt, hiszen egyetemistaként, barna hajjal is bárkit az ujja köré tudott csavarni, ráadásul egyáltalán nem látszik meg rajta az idő múlása, így akár azt is írhatta volna a poszthoz, hogy új hajszíne lett – mivel azt is simán elhinnénk:

Itt pedig a mostani kinézete a jól megszokott, szőke hajával:

Borítókép: Várkonyi Andrea / blikk.hu (Pozsonyi Zita)