Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cardi B-nek már a haja is Louis Vuitton – képek

Cardi B-nek már a haja is Louis Vuitton – képek

Színes

Cardi B-nek már a haja is Louis Vuitton – képek

Színes

Baranyecz János 14:50

A világhírű előadó tovább emelte a mérhetetlen luxus jelentését, és már a frizuráján is egy világmárka logója szerepel – csak hogy mindenki tudja, hogy van mit a tejbe aprítania.

A rapperek életstílusára jellemző a felfoghatatlan költekezés és a nagyzolás, hiszen többek között ezzel érik el, hogy a rajongók felnézzenek rájuk. A siker és a hatalom kulcsa a pénz, ezért mindennek csillognia kell, és a legnagyobb márkák logója virít mindenhol – most viszont Cardi B talán egy kicsit túlment a jóízlés határán, ugyanis meglepően új reklámfelületet fedezett fel magán.

Már a hajára is Louis Vuitton emblémákat rakatott Cardi B, hogy ezzel az ő frizurája legyen a legértékesebb az egész szakmában.

Ezzel pedig komoly leckét adott pályatársainak, hiszen nehezen lehet vetekedni egy LV-logós hajkoronával, az biztos. Az nem derült ki, hogy rendes, vagy csak ideiglenes festésről van szó, de be kell vallani, hogy eléggé illik ez a stílus Cardi B-hez, főleg abban a méregdrága ruhakölteményben, amit a menőzős fotózás kedvéért magára öltött.

Itt lehet megtekinteni a sztár Louis Vuitton-összeállítását:

Borítókép: Cardi B / Christophe ARCHAMBAULT / AFP