promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét szexi bikinibe bújt VV Seherezádé – válogatás

Ismét szexi bikinibe bújt VV Seherezádé – válogatás

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A frissen felkapott Doja Cat narancssárga fürdőruhába villantott, míg Emily Ratajkowski hátulról mutatta meg magát.

A Való Világgal befutott Nagy Vivien Seherezádé már visszatérő vendég nálunk, mert mindig brutálisan szexi dolgokat tud villantani. Még a szabadsága előtt mutatta meg a falatnyi zöld bikinijét, ami tényleg olyan, mintha rá szabták volna.

Doja Cat narancssárga bikiniben, és ehhez illő narancssárga hajjal pózolt. Az Amerikában frissen felkapott popsztárnak eléggé sikerült beégetnie magát, mivel anno kijelentette, hogy a koronavírus csak influenza, és egy nagy p..ci, aki fél tőle. Hát, aztán csak elkapta ő is, de már jól van.  

Emily Ratajkowskinak saját fürdőruhamárkája van, és ki más tudná a legjobban reklámozni, mint ő maga. Érdekes, hogy a modell elölről nem akarta megmutatni milyen a szett, csak hátulról villant a rajongóknak. Innen amúgy teljesen jól néz ki.

Végül jöjjön egy kis retró. Claudia Schiffert nem kell senkinek sem bemutatni, aki megváltoztatta az 1980-as évek végén, és 1990-es évek elején a divatot. A modell visszament a múltba, amikor még téglatelefon volt az okos helyett. A fürdőruhája ma is megállja a helyét, még akkor is, ha annyira nem divatosak az egyrészesek.

Borítókép:  Blikk/Weber Zsolt

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás