promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinis képet rakott ki magáról a 61 éves Sütő Enikő
Borítókép:  Sütő Enikő / bors.hu (Vadnai Szabolcs) via delmagyar.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sütő Enikő megmutatta, hogy az életkor csak egy szám, és olyan bomba testet villantott fürdőruhában, amivel rendesen meglepte rajongóit.

A hetvenes évek egyik legismertebb magyar manökenje volt Sütő Enikő, aki jogászként végzett, és ma már híres modelliskolát vezet. A Fabulon egykori arca a napokban lett 61 éves, és bikinis képével egyenesen meghökkentette az embereket, hiszen elképesztő formában van, és rengetegen kíváncsiak szépségének titkára – viszont be kell érnünk azzal, hogy elárulta, mivel erősíti az immunrendszerét.

„Immunerősítésre használom: cukornád melasz, almaecettel keverem, kurkumát, ősi magnézium port és fehér borsot teszek bele. Kiváló, ha sportolsz, vagy ha nem... Pörgeti az anyagcserét, a haszontalan baktériumokat kiiktatja. Próbáld ki, ha tudatosan törekszel immunrendszered erősítésére”

– írta a gyönyörű híresség.

Ezek alapján pedig tényleg lehet valami ebben a módszerben, és nem szabad elsiklani az „ősi magnézium por” felett sem, ami elég izgalmasan, sőt, misztikusan hangzik, és jó eséllyel köze lehet ahhoz, hogy Sütő Enikő hatvan fölött is ennyire jól néz ki.

Akinek kell egy kis bizonyíték, az itt megnézheti az egykori modell szexi, bikinis fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás