promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon beteg Rékasi Károly – ezt lehet most tudni a színészről
Borítókép:  contextus.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Koronavírus tüneteit figyelte meg magán Rékasi Károly. A Barátok Közt sztárja annyira elgyengült, hogy egy idő után alig bírt levegőt venni. A vizsgálatok során kiderült: a színész nem koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással bajlódik.

Koronavírus tüneteit figyelte meg magán Rékasi Károly, akinek először csak nagyon fájt a torka, majd annyira elgyengült, hogy ágynak dőlt, egy idő után pedig alig bírt levegőt venni. A Barátok Közt sztárja azonnal koronavírus-tesztet csináltatott magán, az eredmény azonban negatív lett. A vizsgálatok során ellenben kiderült: a színésznek kétoldali tüdőgyulladása van.

„Múlt csütörtökön a forgatáson már élesen fájt a torkom és furcsán reszelős lett a hangom. Az egyik kolléganő meg is jegyezte: tetszik neki az új, rosszfiús tónus. Délutánra nagyon rosszul lettem, mintha kiszállt volna belőlem az erő, és minden levegővételért meg kellett küzdenem. Bár lázam nem volt, piszkosul gyenge lettem, úgy éreztem, egy lépést sem tudok menni. A lélegzetvétel szabályos küzdelem volt, hallottam, ahogy sípol, hörög a tüdőm. Képtelen voltam elmenni a háziorvoshoz, inkább kihívtam – mesélte Rékasi a Blikknek.

Mint a Barátok Közt Bartha Zsoltja elárulta, nem tudja, hogyan tudott ennyire megbetegedni nyáron. A stúdiót ugyanis nem hűtik és a kocsiban is odafigyel a klíma használatára. „A forgatáson kívül, ahol elképesztően precíz óvintézkedések mellett dolgozunk, szinte sehová nem megyek. Múlt hét elején látogattam meg édesanyámat Zsigmond fiammal együtt, remélem, őket nem fertőztem meg. Néhány nap múlva esedékes a kontrollvizsgálat" – tette hozzá Rékasi Károly.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás