Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fecsó poénnak szánta, ám Vasvári Vivien és a férfi jelenlegi barátnője is kiakadt

Fecsó poénnak szánta, ám Vasvári Vivien és a férfi jelenlegi barátnője is kiakadt

Színes

Fecsó poénnak szánta, ám Vasvári Vivien és a férfi jelenlegi barátnője is kiakadt

Színes

TK 11:11

Vasvári Vivien exe, Szegedi Fecsó egy fotót posztolt közösségi oldalán, amiből hatalmas botrány lett.

Néhány hete arról írtunk, hogy Szegedi Fecsónak új barátnője van, akit – minő meglepetés – Vivinek hívnak, és a lányt már be is mutatta volt feleségének, a Feleségek luxuskivitelben sztárjának, Vasvári Viviennek.

Ám a férfi meglepő módon egy közös képet posztolt Instagram-oldalára, amin ő és volt felesége látható az alábbi mondattal:

„Boldog 2. házassági évfordulót!”

Érthető módon egyik nő sem volt igazán elragadtatva ettől a poszttól, így Fecsó végül is törölte a képet, majd a következőket mondta a Borsnak (a lapnak sikerült lementenie a fotót):

„Csupán viccnek szántam, de nem értik a humoromat... Megkértek, hogy vegyem le a posztot, mert hogy ezzel túlfeszítem a húrt. Egyik oldalon sem sült el a jól a dolog, pedig nem volt benne rossz szándék. De egyébként valóban házasok vagyunk még Vivivel, a járvány miatt ugyanis eltolódott az időpont, és csak novemberben lesz a válóperünk”.

A férfi egyébként hozzátette, hogy tanult az esetből, és ezentúl nem fog nyilvánosan viccet csinálni a volt feleségéből:

„Szeretem Vivit, de nem úgy… Hanem mint a nőt, aki szült nekem egy gyönyörű, mosolygós kisfiút. Mint a gyermekem édesanyját”.

Borítókép: Szegedi Fecsó. Forrás: Instagram.