Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kanye West kiírta Twiterre, hogy Kylie Jenner büdös

Kanye West kiírta Twiterre, hogy Kylie Jenner büdös

Színes

Kanye West kiírta Twiterre, hogy Kylie Jenner büdös

Színes

Toronicza Péter 06:36

Mármint úgy büdös, hogy tényleg büdös. Úgy néz ki, hogy eddig tartott a nagy elnökválasztási kampány.

A múltkor még elkezdtük komolyan venni Kanye Westet, már amennyire őt lehet komolyan venni, mivel csak belekezdett a kampányába, hogy az Egyesült Államok új elnöke lehessen. A rapper a dél-karolinai Charlestonban indított, ahol teljesen nyíltan beszélt a közönséggel az abortusz témájáról. Megosztott titkokat, hogy bizony őt is el akarták vetetni a szülei, de West sem állt rá készen, hogy az első gyermeke megszülessen.

„Ha Kim (Kim Kardashian) el is akar válni tőlem ezután a beszédem után, ki kell mondjam, ő hozta világra Northot (North West), még ha én nem is akartam. Megvédte a fiúnkat”

– mesélte könnyek között a rapper, aki hozzátette, hogy szerinte ettől még az abortusznak legálisnak kell maradnia.

Kanye komoly témákról beszélt normálisan, de aztán csak előjött nála a szokásos összeomlás. A külföldi sajtó folyamatosan figyeli West Twitterét, aki a lehető legfurább dolgokat osztja meg, amiket általában töröl is. Itt hozta fel, hogy el akar válni a feleségétől, azaz Kim Kardashiantől, aki állítása szerint el akarta őt vitetni egy orvossal, de azt is állította, hogy Kris Jenner összejátszik olyan fehérekkel, akik elnyomják a feketéket.

Kim Kardashian meg is erősítette, hogy Kanyenek mentális problémái akadtak, szóval, hogy ő lesz Amerika új elnöke, az mehet a levesbe. A 43 éves rapper állítólag visszavonult egy tanyára, és onnan bombáz mindenkit a botrányos Twitter posztjaival.

Legutóbb Kanye nagyon vicces hangulatában volt, mert csak annyit posztolt, hogy Kylie Jenner, azaz Kim Kardashian féltestvére büdös. A posztot utána megint törölték, de innen is látszik, hogy valami nagyon nincs rendben vele.

A legfiatalabb Jenner lány erre csak annyit reagált, hogy

„LOL, köszi!”

Borítókép: Jean-Baptiste Lacroix / AFP