promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csisztu Zsuzsa: „Nagyon jó nőnek lenni” – videó
Borítókép:  Csisztu Zsuzsa / sportujsagirok.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű műsorvezető, Csisztu Zsuzsa komoly dolgokat árult el magánéletéről, és többek között az is kiderült, hogy kifejezetten jól érzi magát a bőrében.

Tóth Kornélia vendége volt a Szerelemcsütörtök című műsorban Csisztu Zsuzsa, az interjúban pedig elég bensőséges témákat boncolgattak, hiszen az egykori tornász elmesélte, hogy teljesen véletlenül ismerte meg mostani férjét, mivel a szüleinek kellett kijárós orvos, és őt ajánlották a családnak. Azóta nagyon boldogok, ráadásul a gyönyörű híresség nem csupán ünnepnapokon kap bókot és virágot.

Miután megkérdezték Csisztu Zsuzsától, milyen pozitív és negatív tulajdonságai vannak, egy kis gondolkodás után közölte, hogy fegyelmes, folyton a maximumra törekszik, nincs benne irigység és szeret segíteni, viszont elég türelmetlen és hirtelen természetű.

Szóba került az a kérdés is, hogy miért jó nőnek lenni, mire elég gyors és őszinte választ adott a sztár:

„Nagyon jó nőnek lenni, nem is akartam sose más lenni. [...] Nőnek lenni az egy ajándék. [...] Az a fajta kerekség, puhaság, érzelemgazdagság, ölelés, szeretet, amit mi nyújtani tudunk nőként, az szerintem nagyon hiányozna a világból, ha nem lenne”.

Valószínűleg sokan egyet tudnak érteni vele, és azzal sem szállnának vitába, hogy az összes élő, illetve eltávozott híresség közül például Gregory Peck lenne az, aki szívesen meginna egy kávét, de George Clooney társaságát sem bánná, bár akkor a férje is szívesen csatlakozna hozzájuk.

További érdekességekért itt lehet megtekinteni a Csisztu Zsuzsával készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás