Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ryan Reynolds széttrollkodta a kedvenc filmjét

Ryan Reynolds széttrollkodta a kedvenc filmjét

Színes

Ryan Reynolds széttrollkodta a kedvenc filmjét

Színes

Toronicza Péter 09:39

Ryan Reynolds imádja ezt az alkotást, de van valami, amit még jobban szeret.

Mi más is lehetne, mint a színész saját ginje, az Aviation. Nem újdonság, hogy sztárok alkoholos italokat reklámoznak, és az sem, ha bele akarnak vágni egy ilyen vállalkozásba. A Breaking Bad fő karakterei, Bryan Cranston és Aaron Paul például a „Dos Hombres” nevezetű italt dobták piacra, amiben stílusosan mezcal van. Ebbe azért is vágtak bele, hogy a széria után még jobban elmélyülhessen a barátságuk.

Az biztos, hogy a reklámszakma sokat tanulhat Ryan Reynoldstól. Eleve övé a márka, a nevét és az arcát adja hozzá, tudja jól, hogy mi megy a cégen belül, és kreatívan alakítja a ginje promótálását. Azt gondolhatnánk, hogy Reynolds humora bőven elég, hogy mozgassa ezt az egészet, pedig ez csak hab a tortán. Viszont amit mi látunk, az a rengeteg poénkodás, és az nekünk bőven elég.

A mostani poénos reklámhoz nem árt ismerni Reynolds egyik régi filmjét, az Élve eltemetvét, ami 2010 egyik meglepetés alkotása volt. Már csak azért is érdemes pótolni, mert Rodrigo Cortés megoldotta, hogy egy koporsóban játszódjon az egész. A karakter csak emlékfoszlányokból tudja, hogy miképp került oda, az oxigén pedig csak fogy.

Reynolds ezt figurázta ki úgy, hogy közben a ginjét is reklámozza, de közben megemlékezik az egyik legjobb filmjéről is.

„Mielőtt Deadpool lettem volna még színész voltam. Az egyik kedvenc filmem az Élve eltemetve volt, amit a Hulun tudtok pótolni”

– írta a színész, aki agresszív termékmegjelenítést alkalmaz az egyik jelenetben.

Borítókép: Cindy Ord / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP