Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Balázs durva véleménnyel van az idősebb autóvezetőkről

Sebestyén Balázs durva véleménnyel van az idősebb autóvezetőkről

Színes

Sebestyén Balázs durva véleménnyel van az idősebb autóvezetőkről

Színes

Baranyecz János 15:45

Nagy bajba került Sebestyén Balázs, hiszen elég kemény kijelentéseket tett a koros sofőrökkel kapcsolatban, ami sokakban felháborodást keltett.

A Balázsék című reggeli rádiós műsor szerdai adásában arról az idős házaspárról volt szó, akik pár napja a forgalommal szemben hajtottak fel az M4-es autópályára, ezzel nem kis meglepetést, illetve veszélyt okozva az ott közlekedő embereknek. A Blikk most arról ír, hogy Sebestyén Balázs nagyon kiakadt az eseten, és talán még a szokásosnál is keményebb véleményt osztott meg a hallgatókkal.

„Egy bizonyos kor felett mindenkitől elvenném a jogosítványt. Ez ritmus, ez dinamika, tempóérzék, egyszerűen hülyülünk, ahogy öregszünk. Elfogynak a reflexek, máshogy ismered fel a veszélyt, nem veszed észre, ha hülye vagy”

– mondta Balázs.

Lehet, hogy sokan egyet tudnak érteni vele, hiszen szinte mindenki tapasztalt már olyan problémákat, amik ebből a dologból fakadnak, de persze rengetegen kiakadtak a népszerű műsorvezető nyers megfogalmazásán. Sebestyén Balázs később elárulta, hogy miért voltak ennyire kemények a szavai.

„Nekem az a feladatom, hogy pontosan azért fogalmazzak így, hogy sok komment érkezzen, mindenki megbeszélje, megvitassa, vitatkozzon. Nyilván kicsit demagóg voltam, azért fogalmaztam így, hogy kicsit felkapják, kicsit foglalkozzanak vele”

– magyarázta a híresség.

Sebestyén Balázs még azt is elmondta, hogy szerinte a fiatalokkal is van gond, és ha majd úgy érzi, hogy neki is problémája akad idősebb korában a vezetéssel, akkor megkéri feleségét, Vikit, hogy vágja ketté a jogosítványát – hiszen a közbiztonság érdekében nem szabad engedni, hogy olyanok is volán mögé üljenek, akik kifejezetten életveszélyesek lehetnek.

Borítókép: Sebestyén Balázs / egerhirek.hu