Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pap Dorci bikinis képe hódít az interneten – fotó

Pap Dorci bikinis képe hódít az interneten – fotó

Színes

Pap Dorci bikinis képe hódít az interneten – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 04:40

Pap Dorci és szerelme, Yilmaz a Balatonon pihentek, és ott készült róluk egy közös fotó, ami Dorci kedvencévé vált, de úgy tűnik, hogy a követőinek is.

Az Exatlon Hungary finalistája Dominikán ismerkedett meg párjával, Yilmazzal. A fiatalok elmondása szerint már a kezdetek óta szemeztek egymással, de a verseny miatt nem alakulhatott ki közöttük semmilyen kapcsolat. Ezért örültek annyira, mikor Dorci végre kiesett, mert utána rögtön elmentek egy romantikus motorozásra a szigeten, és hamar fellángolt a szerelem.

Dorci és Yilmaz azóta is nagyon boldogok együtt, több közös fotó is készült már róluk, amelyek felkerültek Dorci Instagram-oldalára. Nem is olyan rég egy nyíregyházi vendéglátóhely teraszán töltötték az estét, mikor egy romantikus kép született róluk.

Most pedig a Balatonra mentek le egy kicsit kikapcsolódni. A Siófokon lőtt közös szelfi rögtön Dorci kedvencévé vált, posztjában le is írta, hogy miért:

„Balaton, napsütés, hideg meggysör, vizes haj, barna bőr, SZERELEM. Talán ezért lett rögtön az egyik kedvenc képünk amikor elkészült, mert ennyi érzelmet rejt egyszerre”.

A követői közül többen is egyetértettek abban, hogy Dorci és Yilmaz szép párt alkotnak, de akadt, akinek így is csak az egykori exatlonista melle tűnt fel a képen.

Borítókép: nyiregyhaza.hu