promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Weisz Fanni adta ki férje útját?
Borítókép:  MARGITAY KLÁRA/LIFE.HU
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolata hét év után ért véget. A modell egy barátnője társaságába a Balatonnál tölti napjait, próbál mosolyogni, de ez csak a látszat, nagyon nehezen viseli ezt az időszakot. A pár egy közeli barátja, Aurelio Caversaccio úgy tudja, a feleség adta ki férje útját.

Hét év után Weisz Fanni és párja, Hajmásy Péter úgy döntött külön folytatják életüket. A pár mindkét tagja a két év házasság után hozott döntést saját Instagram-oldalán jelentette be. Azt mindketten megerősítették, hogy nincsen harmadik fél, egyszerűen csak eddig tartott a közös életük. Úgy tűnik azonban, hogy közel sem olyan békés az elválás, mint az elsőre látszik. A pár közeli barátja, Aurelio Caversaccio a Borsnak árult el részleteket. 

„Volt, hogy együtt síeltünk, nyaraltunk, edzettünk, nagyon megkedveltem őket. A szakításuk hírére azonnal írtam nekik. Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát" – fogalmazott Aurelio a Borsnak, aki azonban pontosan nem tudja, miért történt a szakítás.

A Blikk pedig kiszúrta, hogy Weisz Fanni képtelen letenni a jegygyűrűit. A bulvárlap informátora elárulta, hogy a modell egy barátnőjével a Balatonnál tölti napjait, próbál mosolyogni, de ez csak a látszat, nagyon nehezen viseli ezt az időszakot.

„Nagyon szomorú és kivan, általában hatalmas napszemüveg mögé rejti az arcát. Ugyan próbálja összeszedni magát, de érthető, hogy még bőven a kapcsolat gyászidőszakában nem a vidámság jellemzi. Viszont érdekes, hogy most is látható volt a kis gyémántgyűrű, de egyszer láttuk a vastag karikagyűrűjét is a jobb kezén" – árulta el a Blikknek az informátor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás