promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicki Minaj durva képekkel jelentette be, hogy gyermeket vár
Borítókép:  Nicki Minaj / Angela WEISS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű rapper nem hazudtolta meg önmagát, hiszen a gyermekáldást is képes volt úgy közölni a világgal, hogy többen is felháborodtak.

A villámgyorsan magyarázó híresség, Nicki Minaj szinte minden létező zenésszel csinált már közös zenét, ennek hatására pedig igazi világsztár lett belőle, akinek arcát és hangját a legtöbb helyen jól ismerik. A figyelemfelkeltő idomokkal rendelkező énekesnő pár hete Tekashi 6ix9ine-nal készített egy új, elég sikeres számot, most viszont kiderült, hogy nem csak emiatt lehet boldog.

Nicki Minaj bejelentette, hogy első gyermekét várja férjével, Kenneth Pettyvel, ráadásul mindezt pár pikáns kép kíséretében tette.

A sztár jól meglepte rajongóit, bár páran már előtte is arra tippeltek – persze az ilyenkor kötelező óvatosság mellett –, hogy várandós. Viszont akármennyire is örömteli a hír, rengetegen felháborodtak, hiszen Nicki Minaj egy falatnyi fürdőruhában, parókában és magassarkúban mutatta meg terhespocakját, ráadásul az egyik képen Szűz Máriához hasonlítja magát.

Ettől függetlenül a rajongók persze rettenetesen boldogok, hogy kedvencük végre édesanya lesz, és hatalmas lelkesedéssel fogadták ezeket a bizonyos szempontból szexinek mondható, bikinis fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás