promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emilia Clarke ismét szerelmes – ő az új pasija
Borítókép:  Tolga AKMEN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca sztárja túltette magát a szakításon, és ismét szerelmes.

Emilia Clarke próbált elvonulni a nyilvánosság elől a Trónok harca után, és a sorozatról is csak később mondta el a véleményét. Megértjük, mert olyan hype volt körülötte, amit nehéz lehetett feldolgozni, főleg úgy, hogy a szeretet, amit a rajongóktól kaptak eltűnt, mivel a többség utálta az HBO lezárását.

Volt idő, amikor petíciót is indítottak, hogy forgassák újra az utolsó évadot. Ez persze nem fog megtörténni, a Trónok harca meg lett, amilyen lett. Azt, hogy George R. R. Martin milyennek gondolja a végkifejletet, azt majd csak később tudjuk meg, mivel még mindig dolgozik a regényeken.

A színésznő tavaly szakított a rendező Charlie Mcdowellel. Itt mesélt arról, hogy szerinte a reflektorfény is közrejátszott abban, hogy tönkrement a kapcsolatuk, mert még randizni sem tudtak normálisan. Persze azért kellett lennie más indoknak is, amit sosem fogunk megtudni, de ez marad az ő magánügyük.

Clarke-ra közben újra rátalált a szerelem: új pasija, Tom Turner rendezőasszisztens. Neki olyan filmekhez volt köze, mint a Zsivány egyes, a Vörös veréb, vagy a 2017-es A múmia.

A nyilvánosság így sem kerüli el őket, mivel már a fotósok kiszúrták, ahogy közösen Londonban kutyát sétáltatnak. Szóval, az a bizonyos reflektorfény megmarad Clarke körül, de azért enyhült – ez tény. Maradjunk annyiban, hogy nem ezen fog múlni a kapcsolatuk.

Állítólag Tom nagyon is szerelmes, és hosszú távra tervez a színésznővel.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás