Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Marvel hősök gratuláltak a húgát megmentő kisfiúnak

Marvel hősök gratuláltak a húgát megmentő kisfiúnak

Színes

Marvel hősök gratuláltak a húgát megmentő kisfiúnak

Színes

Toronicza Péter 12:12

A hatéves fiú húgát meg akarta támadni egy kutya, de elé vetette magát, hogy megvédje az életét. Most a Marvel sztárjai gratulálnak neki, hogy ő az igazi hős.

Már bejárta a világsajtót Bridger Walker története, aki megvédte a kishúgát egy megvadult kutyától. A németjuhász keverék a testvérére támadt volna, de a fiú a húga elé vetette magát, hogy inkább őt harapja meg az állat.

Később megkérdezték tőle, hogy miért csinálta mindezt, de csak annyit mondott, hogy ha valakinek meg kellett halnia, akkor inkább legyen ő az, mint a húga. Kevés ilyen kisfiúban van ekkora lelki tartás.

Bridger arcát többször is megharapta a kutya, mire sikerült a testvérével biztonságos helyre sietnie. Később kilencven öltéssel kellett összevarrni.

A történetet a gyerekek nagynénje, Nikki Walker osztotta meg Instagramon, aki közös fotókat is feltett, de tudunk lapozgatni, így azt is láthatjuk, miképp nézett ki szegény Bridger arca a támadás után.

Walker megkért mindenkit, hogy osszák meg a történetet, mert így hátha eljut az egész a kisfiú példaképeihez, vagyis a Marvel-moziverzum szuperhőseihez. El is jutott, így Bridger kapott személyes üzenetet Pókembertől (Tom Holland), Hulktól (Mark Ruffalo), Amerika Kapitány pedig még videóüzenetet is küldött.

A karaktert megszemélyesítő Chris Evans nem győzte dicsérni a kisfiú bátorságát, és megígérte neki, hogy elküldi a pajzsát.

Közben azóta már Vasember, azaz Robert Downey Jr. videója is felkerült. 

Borítókép: Geekspin/Marvel/Instagram