Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A színpadon sírta el magát Tóth Gabi

A színpadon sírta el magát Tóth Gabi

Színes

A színpadon sírta el magát Tóth Gabi

Színes

TK 09:01

Hosszú idő után adott először koncertet Tóth Gabi, ami igazán érzelmesre sikeredett.

A koronavrus-járvány az egész világra hatással volt, és hatással van. Nincsen ezzel másként Tóth Gabi sem. Az énekesnő, és férje, a sztárséf, Krausz Gábor önkéntes karanténban töltötték a mindennapokat. Közben pedig lelkesen posztolták a képeket a közösségi médiába. 

Ám a karanténhelyzet enyhítése után történt valami, ami miatt komoly döntést hoztak a fotókkal kapcsolatban.

Miután magyarázatot adtak a hozzászólók kérdéseire, elkezdtek sokkal fontosabb dolgokkal is foglalkozni. Ilyen volt Tóth Gabi július 18-i minikoncertje a Papp László Sportaréna teraszán, a Dekken – írja a Ripost.

A lap szerint a rockosabb dalok mellett megfértek a lírai szerzemények is. Ám Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című számával nem csak a rajongók, hanem az énekesnő szemében is megcsillant a könny. Az előadás közben Tóth Gabi hangja is elcsuklott, bár ekkor még tudta tartani magát, ám a dal végén már eltört a mécses, és gitárosa vállára borulva sírt.

Miután összeszedte magát, a következőket mondta a közönségnek:

„Amióta megszületett a kislányom, Hanni, még érzékenyebb vagyok. Előtte is az voltam, és ez az egész családra jellemző. Próbáltam úgy énekelni, hogy közben nem bőgöm el magam, de ez van. Engedjük szabadjára az érzelmeket!Elveszett kislánynak érzem magam Vera nélkül, de úgy mostanra talán felnőttem ehhez a dalhoz”.

Borítókép: Tóth Gabi. Forrás: Instagram.