promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A színpadon sírta el magát Tóth Gabi
Borítókép:  Tóth Gabi. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú idő után adott először koncertet Tóth Gabi, ami igazán érzelmesre sikeredett.

A koronavrus-járvány az egész világra hatással volt, és hatással van. Nincsen ezzel másként Tóth Gabi sem. Az énekesnő, és férje, a sztárséf, Krausz Gábor önkéntes karanténban töltötték a mindennapokat. Közben pedig lelkesen posztolták a képeket a közösségi médiába. 

Ám a karanténhelyzet enyhítése után történt valami, ami miatt komoly döntést hoztak a fotókkal kapcsolatban.

Miután magyarázatot adtak a hozzászólók kérdéseire, elkezdtek sokkal fontosabb dolgokkal is foglalkozni. Ilyen volt Tóth Gabi július 18-i minikoncertje a Papp László Sportaréna teraszán, a Dekken – írja a Ripost.

A lap szerint a rockosabb dalok mellett megfértek a lírai szerzemények is. Ám Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című számával nem csak a rajongók, hanem az énekesnő szemében is megcsillant a könny. Az előadás közben Tóth Gabi hangja is elcsuklott, bár ekkor még tudta tartani magát, ám a dal végén már eltört a mécses, és gitárosa vállára borulva sírt.

Miután összeszedte magát, a következőket mondta a közönségnek:

„Amióta megszületett a kislányom, Hanni, még érzékenyebb vagyok. Előtte is az voltam, és ez az egész családra jellemző. Próbáltam úgy énekelni, hogy közben nem bőgöm el magam, de ez van. Engedjük szabadjára az érzelmeket!Elveszett kislánynak érzem magam Vera nélkül, de úgy mostanra talán felnőttem ehhez a dalhoz”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás