Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Molnár Nini szexi fürdőruhában gördeszkázik a város közepén – képek

Molnár Nini szexi fürdőruhában gördeszkázik a város közepén – képek

Színes

Molnár Nini szexi fürdőruhában gördeszkázik a város közepén – képek

Színes

Baranyecz János 21:01

A rajongók legnagyobb örömére újabb dögös fotósorozattal rukkolt elő a Feleségek luxuskivitelben szépsége, a végeredmény pedig magáért beszél.

Főleg a Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjeként ismeri a közönség Molnár Ninit, pedig ő alapból egy elég sikeres tervező, aki többek között minőségi táskáival bizonyítja tehetségét, meg persze mellette néha modellkedik is. A gyönyörű híresség pár napja a Balatonon mutatta meg csábító alakját, most viszont Budapesten döntött úgy, hogy ideje feldobnia a várost.

Molnár Nini fogta magát, felvett egy – a logó alapján – saját tervezésű, feszülős, fekete fürdőruhát, egy vadító csizmát, majd meglepő módon gördeszkára pattant, hogy mindenki lássa, kivel is van dolgunk.

A teljes hódítás érdekében természetesen a titokzatos napszemüveg sem maradt el, bár ezt főleg az erős napsütésnek köszönhetjük. Az biztos, hogy Molnár Nini remekül fest az alkotásában, a követők pedig egyből jelezték is felé, hogy jól sikerültek a képek – az pedig külön hab a tortán, hogy a sasszeműek szerint stílusosan a Molnár utcában készültek a szexi fotók, amiket itt lehet megtekinteni:

Borítókép: Molnár Nini / facebook.com/ninimolnarpublic