Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Babaarc, izmos test: ő az orosz testépítő Barbie

Babaarc, izmos test: ő az orosz testépítő Barbie

Színes

Babaarc, izmos test: ő az orosz testépítő Barbie

Színes

BTP 04:40

Tündéri arc és szemek, de mégsem mernéd kihívni Julia Vinst egy szkander csatára.

Nem olyan rég írtunk arról a magyar lányról, aki tucatnyi szépészeti beavatkozáson esett át, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba. Sokan inkább ahhoz hasonlítják, mint aki most lépett elő egy japán animéből vagy mangából.

Julia Vins mindent magától ért el, nem kellett semmilyen beavatkozásra mennie. Oroszországban már ismerik őt, és folyamatosan cikkeznek róla, ám a világsajtó most kezdi el felkapni a történetét.

A 24 éves testépítő anno az önbizalomhiánya miatt kezdett el edzőterembe járni, de egyre jobban rákapott az ízére, és 15 éves kora óta folyamatosan lent van. Ez egy menekülés is volt számára, mivel az édesapja alkoholizmusa nagyon kihatott a család életére. Mindig egy órát buszozott, hogy ki tudjon szakadni végre és elmenekülhessen otthonról a konditerembe.

Vins jogi egyetemre ment volna, de annyira megtalálta a helyét a sportban és az erőemelésben, hogy inkább a legtöbb idejét ezzel, és az edzéssel tölti. Azóta nyert világbajnokságot, és sok világrekordot megdöntött. A hölgyek között például simán le tud guggolni 275 kilóval, de a 175 kilós fekvenyomás se semmi.

Miért imádja mindenki?

Mert különleges, mivel a babaarcához egy ilyen izmos test párosul. Kicsit szürreális az egész, de a legfontosabb, hogy Julia így érzi a legjobban magát.

Borítókép: Fitness Pins