promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen Barbie babává változtatta magát egy magyar lány
Borítókép:  Northfoto
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Barbarát a megfelelési kényszer hajszolta bele abba, ahogy most kinéz.

Már egy külföldi fotóügynökségnél is nagy sláger a magyar Barbie sorozat, amiben azt tekinthetjük meg, hogy a 22 esztendős fővárosi Barbara miképp alakult át teljesen. Ez persze nem újdonság a világban, de az egész mégis szomorú történetet rejt maga mögött.

A lány anno recepciósként dolgozott, és ott találkozott találkozott egykori férjével. Barbara már ekkor belekezdett a hóbortjába, vagyis hogy a kedvenc babájára kezdjen el hasonlítani. Később párja is belement a játékba, mert tetszett neki ez a dolog, így fizette a lány későbbi műtétjeit. A magyar Barbie a mellnagyobbítás után még tíz beavatkozáson esett át.

Barbara tavaly novemberben vált el, és bár könnyű ismerkednie, viszont fél attól picit, hogy így nehezebb lesz megtalálnia az igazit. Reménykedik benne, hogy az extravagáns külső ellenére sokan felfedezik, hogy ő egy normális lány, aki sok mindenen ment keresztül.

„Testképzavarban szenvedtem. Mindig találtam valamit magamon, ami nem tetszett. Mára megbántam, de késő, vissza nem lehet alakítani. Éppen ezért most azon vagyok, hogy a többi lánynak segítsek, akik – hozzám hasonlóan – nincsenek megelégedve a testükkel, változtatni akarnak rajta. Lányok, gyönyörűek vagytok, nem kell a plasztika! Ha mégis akarjátok, ötször is gondoljátok át, kihez és milyen beavatkozásra mentek”

– nyilatkozta a Blikknek a magyar Barbie.

Barbara képeit a Northfoto ügynökség tette elérhetővé, és azóta már szinte az egész világot bejárta a sorozat.

„Egy rövidebb ruha, egy magas sarkú, egy kis smink, és az emberek máris egy üres fejű rosszlánynak tartanak. Meg se fordul a fejükben, hogy akár értelmes is lehetek​​​”

– panaszolta  a különleges külsejű lány.

A magyar Barbie babának volt egy Instagram oldala is, de azt törölte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás