Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tekashi 6ix9ine hátat fordított a világnak: mindenhonnan törölte magát

Tekashi 6ix9ine hátat fordított a világnak: mindenhonnan törölte magát

Színes

Tekashi 6ix9ine hátat fordított a világnak: mindenhonnan törölte magát

Színes

Baranyecz János 08:08

A botrányos rapper hiába állított fel nézettségi rekordot a házi őrizet alatt, most mégis úgy tűnik, hogy elvonult a nyilvánosság elől, és komoly indok állhat a meglepő döntés mögött.

A börtön csak sikeresebbé tette Tekashi 6ix9ine-t, hiszen hiába tartják sokan besúgónak, ez meg sem kottyant a hírnevének. Amint kijött és házi őrizetbe került, a titkos rejtekhelyéről kidobta a „GOOBA” című zenéjét, amire elképesztően sokan voltak kíváncsiak, azóta pedig sorra osztja meg magáról a helyenként felháborító anyagokat, amiken szinte a világ arcába nevet.

Tekashi 6ix9ine talán pont, hogy ennek a látványosan nemtörődöm életstílusnak köszönheti népszerűségét, most viszont a 24 arról ír, hogy a rapper szinte minden közösségi média felületről eltűnt, és emögött az állhat, hogy félti az életét.

Két hét múlva szabadul a házi őrizetből, és sokszor utalt arra, hogy éppen hol tartózkodik, ez pedig elég veszélyes, ugyanis rengeteg rosszakarója van, akik így simán megtalálhatják őt, és akár bosszút állhatnak azokért, amiket az őrizet alatt mondott.

Ezt persze nem erősítették meg, szóval lehet, hogy csupán egy kis figyelmet akar magának Tekashi 6ix9ine – ez pedig össze is jött neki. Az biztos, hogy egészen meglepő, amit csinált, és sokan várják már, hogy visszatérjen, és ismét valami olyat tegyen, ami újra beszédtéma lehet.

Borítókép: Tekashi 6ix9ine / youtube.com/Tekashi 6ix9ine (screenshot)