Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hányingerkeltő dolgot csinált Tekashi 6ix9ine

Hányingerkeltő dolgot csinált Tekashi 6ix9ine

Színes

Hányingerkeltő dolgot csinált Tekashi 6ix9ine

Színes

Baranyecz János 17:01

A börtönből kiszabault rapper, Tekashi 6ix9ine nem elég, hogy rekordott döntött az új zenéjével, de még az embereket is kiakasztotta az egyik képével.

A besúgónak tartott világsztár, Tekashi 6ix9ine hamarabb szabadulhatott a börtönből, és most házi őrizetben tölti a hétköznapjait. Akár élvezhetné is a szabadságot, és bámulhatná egész nap a Netflixet, de ő úgy döntött, hogy inkább ott folytatja, ahol abbahagyta. Elkészítette a legújabb, „Gooba” című slágerét, majd annyian nézték az egyik insta-élőzését, hogy megdöntötte a platform rekordját.

A rapper élő legendának tartja magát, és egy picit sem vetett vissza az önbizalmából a börtön, a közönség pedig úgy látszik, hogy valóban vevő erre a figurára. Ez mondjuk azért is lehet, mert folyamatosan megosztja a legújabb dolgait a rajongóival, és képes megmozgatni őket. Most is adott nekik egy kis kihívást:

„500 000 komment, és kinyomok egy ÚJABB klipet most PÉNTEKEN”

– írta Tekashi 6ix9ine, akinek még úgy is összejött ez a hatalmas szám, hogy egy elég gusztustalan képet rakott ki hozzá, hiszen a saját lábát nyalogatja rajta. Az nem derült ki, hogy éppenséggel miért, de ha az volt a célja ezzel, hogy ismét furcsán nézzenek rá az emberek, akkor mondjuk úgy, hogy a küldetés teljesítve.

Itt lehet megnézni a rapper enyhén gyomorforgató képét:

Borítókép: Tekashi 6ix9ine / nme.com