promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett összejött Dancsó Péterrel?
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett legfrissebb posztja miatt elindult a találgatás, hogy vajon milyen viszonyban van egymással a luxusfeleség és az Álarcos énekes nyomozója.

Dancsó Péter annak idején számos paródiát készített a Feleségek luxuskivitelben című műsorról, amire Köllő Babett is felkapta a fejét. Nem sokkal később elkezdtek egymásnak üzengetni, majd barátság alakult ki közöttük. Babett és Péter elég sok időt töltöttek egymással, még mozizni is elmentek, amiről egy közös fotót is posztolt az Instagram-oldalára; ezzel pedig kirobbantotta a pletykaháborút, hiszen mindenki azt hitte, hogy a luxusfeleség és videós között több van puszta barátságnál.

Úgy tűnik, a barátságuk azóta sem kopott meg, hiszen Babett egy újabb közös fotót rakott ki az oldalára, amin Péter éppen átkarolja őt. Természetesen az új poszt alatt is több olyan komment olvasható, amelyek alapján néhányan azt gondolják, hogy szerelem szövődött a hírességek között.

  • „Wait... ti együtt vagytok? Ha igen akkor sok boldogságot”
  • „Ez a páros valami csodálatos.. a kedvencem”
  • „Nem tudtam hogy együtt vagytok. Működik a korkülönbség ellenére is?”

Érthető, miért zavarodnak össze ennyien, amilyen szöveget mellékelt a fotó mellé Babett, elég könnyen félre lehet érteni:

„Kitsimmel kimozdultunk 3 év az 3 év!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kitsimmel kimozdultunk3 év az 3 év! @dancso.peter #kollobabett

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás