Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy pincérnő nagyon kiosztotta Justin Bieber feleségét

Egy pincérnő nagyon kiosztotta Justin Bieber feleségét

Színes

Egy pincérnő nagyon kiosztotta Justin Bieber feleségét

Színes

Toronicza Péter 10:51

A felszolgáló sok hírességgel találkozott a munkája során, és most pontozta őket, köztük Hailey Biebert és Kylie Jennert is.

Gyakorlatilag felrobbantotta a netet Julia Carolan TikTokos videója, aki egy igazán elit manhattani étteremben volt felszolgáló. Olyanokkal találkozhatott, mint Beyoncé, a Jenner lányok, Nick Jonas, vagy Justin Bieber felesége, Hailey Bieber.

Nem is gondolná az ember, hogy egyszer bizony mennyire visszaüthet, hogy miképp viselkedik egy sztár a személyzettel. Azonban először lássuk, melyik híresség mennyi pontot kapott a tízből.

  • Gigi és Bella Hadid: 10
  • Cameron Dallas: 4
  • Hailey Bieber: 3,5
  • Kylie Jenner: 2
  • Josh Peck: 10
  • Kendall Jenner: 4
  • Nick Jonas: 8
  • Beyoncé: 10000000

Ahogy láthatjuk Julia Beyoncétól volt a legjobban elájulva, aki olykor még fotózkodni is hajlandó volt, és mindig kedvesen bánt mindenkivel.

A Hadid lányok is jó pontot kaptak, de Jennerék állítólag nagyon smucigok. Kylie kapta a legrosszabb pontot, de Hailey Bieber sem áll jól. A felszolgáló szerint Justin Bieber felesége egyszerűen flegma, és lekezelő a személyzettel.

Kylie Jennert annyira nem érdekelte a dolog, azonban Hailey Biebernek a fülébe jutott, hogy van egy ilyen videó, és azonnal bocsánatot kért:

„Megláttam ezt a videót, és csak szerettem volna elmondani, mennyire sajnálom, ha nem viselkedtem normálisan, vagy rossz volt a kisugárzásom. Soha nem állt szándékomban ilyet tenni”

- írta Bieber, aki előtt le a kalappal, hogy így nyilvánult meg a dolog után. Beyoncénak meg gratulálunk, még kávézni is igazi angyalként tud.

Borítókép: Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP