Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvizsgálták Busa Gabit, és rossz hírt kapott

Megvizsgálták Busa Gabit, és rossz hírt kapott

Színes

Megvizsgálták Busa Gabit, és rossz hírt kapott

Színes

Helmeczi Benjamin 17:31

Busa Gabi nagyon odafigyel az egészségére, ebben beletartozik az is, hogy szemüvegesként rendszeresen eljár vizsgálatra. A legutóbbi kontrollon viszont rossz hírt közöltek vele.

Az Exatlon Hungary női győztese, Busa Gabi kicsivel több, mint fél év után tért vissza a munkájához, amiről egy fotót is posztolt az Instagram-oldalára.

Mint az a képről kiderült, Gabi szemüveges, emiatt pedig rendszeresen vizsgálatokra kell járnia. Legutóbbi bejegyzésében beszámolt arról, hogy nemrég egy korszerű és alapos kivizsgáláson vett részt, amely során megállapították, hogy a legutóbbi kontrollhoz képest romlott Gabi szeme, így egy kicsivel erősebb lencsére lesz szüksége.

Gabi a kiposztolt fotón éppen a lencséket próbálja, míg a másodikon megmutatta, hogy milyen aranyos optometrista látszerés-segéddel dolgozhatott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Figyelek az egészségemre, ebbe beletartozik az is, hogy szemüvegesként rendszeresen járok vizsgálatra. A @pragailatszereszet -ben korszerű és alapos kivizsgáláson vettem részt, amely során @pragaiandras megállapította, hogy a legutóbbi vizsgálatomhoz képest romlott a szemem, így egy kicsivel erősebb lencsére lesz szükségem. A képen éppen a lencséket próbálom, hogy melyikkel látok a legélesebben. Érdemes legalább két évente részt venni egy szemvizsgálaton, erre tökéletes alkalom lehet az október, ami a látás hónapja, amikoris a legtöbb optikában ingyenes vizsgálatokon vehet részt az ember. Ha lapoztok, láthatjátok, hogy milyen cuki optometrista látszerész-segéddel dolgozhattam #reklám #pragailatszereszet

dr. Busa Gabriella (@gabriella__busa) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: TV2