promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alessandra Ambrosio ennél meztelenebb nem is lehetne – válogatás
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lais Ribeiro újra Victoria's Secret fehérneműbe bújt, Jennifer Lopez pedig túlöltözött, de még mindig szexi.

Ismét villantott a celebek, illetve modellek, utóbbiak főleg, mi meg nem szeretnénk, hogy lemaradjatok bármiről is.

Alessandra Ambrosio az utóbbi időben nagyon kereszttűzben van, mivel forróbbnál forróbb képeket tölt fel az Instagramra. Természetesen melege van, és muszáj meztelenül belekóstolnia a tiltott gyümölcsbe. Hogy azért ne látszódjon minden, a fotós művészien az útba tett egy napraforgót.

Lais Ribeiro továbbra is a Victoria's Secret fehérneműibe bújik, és úgy tűnik még van szerződése pár képre, aminek a rajongók csak örülnek. A 29 éves brazil modellen megint úgy áll a szett, mintha ráöntötték volna. A cég tökéletes modellt választott a friss kampányához.

Kelsey Merritt filippínó modellt igazi természetesen szépségként tartják számon, és hát megint bebizonyította, hogy az is. A csodás barna haja a homokot simogatja, miközben ő bikiniben pózol. A fotónak már csak az a hátránya, hogy lehetne közelebbi is.

Jennifer Lopez túlöltözött, de hát ő még mindig Jennifer Lopez, szóval imádjuk. JLo jelenleg egy cipőt reklámoz, de hát a bőrszerkója sem semmi. Azt meg senki se tudná megmondani, hogy ez a test már 50 éves.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás