promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Weisz Fanni válik a férjétől – kiderült, hogy miért
Borítókép:  Habostorta
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter ugyanazzal a fotóval jelentették be a szomorú hírt, hogy alig két év után véget ért a házasságuk.

A 27 éves pécsi születésű, hallássérült modell és szépségkirálynő 7 évvel ezelőtt ismerkedett meg szerelmével, Hajmásy Péterrel, akivel aztán 2018 augusztusában házasodtak össze. Azóta többször is beszéltek arról, hogy készen állnak a családalapításra, és mindenki azt várta, hogy Fanni mikor jelenti be, hogy jön a baba, ehhez képest egy rendkívül váratlan, és szomorú hírrel kellett szembesülnie annak, aki követi őt az Instagramon.

Fanni és Péter ugyanis ugyanazzal a fekete-fehér, ölelkezős fotóval jelentették be, hogy alig két év házasság után külön utakon folytatják.

„Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni”

- írja Fanni a bejegyzésében.

Azt mindketten megerősítették, hogy nincsen harmadik fél, egyszerűen csak eddig tartott a közös életük. Péter posztjából kiderül, hogy hiába próbálták megmenteni a házasságukat, nem tért vissza az a bizonyos szikra.

„...eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig! (...) Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt!”

Péter posztját teljes egészében alább olvashatjátok. Fanniét pedig ide kattintva érhetitek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás