Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Barta Sylvia: Nem szeretnék újra beteg lenni!

Barta Sylvia: Nem szeretnék újra beteg lenni!

Színes

Barta Sylvia: Nem szeretnék újra beteg lenni!

Színes

Promotions 11:40

„Nagyon megszenvedtük ezt az egészet, és én nagyon nem szeretnék újra beteg lenni!" – mondta TV2 időjósa, Barta Sylvia azzal kapcsolatban, miszerint egyre több jel mutat arra, hogy jön a koronavírus-járvány második hulláma. 

A TV2 időjósa, Barta Sylvia volt az egyik első ismert hazai személyiség, aki koronavírusos lett. Most, hogy egyre több jel mutat arra, hogy jön a járvány második hulláma, a Bors megkérdezte a tévést, hogyan érinti a hír, egyáltalán túl van-e a betegségen.

„Fizikailag és lelkileg is megviselt a betegség, s bár szerencsére a családom tünetmentesen megúszta, ettől függetlenül velem együtt örlődtek. Nem is merek belegondolni, mi mehetett végbe az idős édesanyám lelkében látva, hogy nem tudok felkelni... Nagyon megszenvedtük ezt az egészet, és én nagyon nem szeretnék újra beteg lenni! Örülök, hogy túl vagyok a nehezén, mert egyébként még ma sem vagyok száz százalékos, s olyan, mint azelőtt. Félek, de próbálok pozitívan gondolkodni, s azonnal elhessegetem, ha valami negatív érzésem támad" – fogalmazott Barta Sylvia a Borsnak.

Mint mondta, a családja számára eddig is fontos volt a higiénia, de a koronavírus miatt még óvatosabbak. „Tudom, sok lemondással jár ez az időszak, legszívesebben mindenki nyaralna, szabadon szervezne programokat, viszont a szeretteinél és az egészségnél senkinek sincs fontosabb, így most azt kell szem előtt tartanunk, hogy valamit valamiért" – tette hozzá Barta Sylvia. Az időjós konzultált az orvosaival, de nem lehet tudni, hogy vajon mi történne, ha újra elkapná a betegséget.

Borítókép: nlc.hu